Τρόποι Πληρωμής, Μεταφορικά και Επιστροφές

Τρόποι Πληρωμής

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε, είναι αντικαταβολή, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

ΜΕ ΚΑΡΤΑ: Μπορείτε να πληρώσετε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζει ασφαλείς online συναλλαγές μέσω της Υπηρεσίας Nexi e-Commerce (της τράπεζας Alpha bank)

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Alpha Bank – ΙBAN: GR3801402830283002002006482• ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΛΕΙΝΑΚΗΣ Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. / GOOD LIFE E.E.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα πρέπει: Να συμπεριληφθεί στην αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας

Η παραγγελία σας θα δοθεί προς αποστολή αφότου ολοκληρωθεί η μεταφορά του αντιτίμου αυτής στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό.

ME ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Μπορείτε εναλλακτικά, να πληρώσετε μετρητά με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι €1,60.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η Alpha bank με την όποια συνεργαζόμαστε, προσφέρει την ηλεκτρονική πλατφόρμα διασφάλισης συναλλαγών καθώς και όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας.
Παράλληλα, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε κάποια βάση δεδομένων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παράδοση των Προϊόντων

Mέγιστος αριθμός τεμαχίων ανά παραγγελία: 10 κουτιά (120 αρωματικά φακελάκια)

Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ACS courier».

  • Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών με χρέωση όπως καθορίζονται στο https://www.acscourier.net/el/myacs/ta-ergaleia-mou/anazitisi-perioxwn.
  • Στην περίπτωση αυτή, το κόστος αποστολής, το οποίο σας επιβαρύνει ανέρχεται στο ποσό των €2,50.

Η παράδοση των προϊόντων στην Ελλάδα, πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος από μίας (1) έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών στη διεύθυνση την οποία έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Παρακαλούμε, κατά την παραγγελία σας να βεβαιωθείτε ότι παρέχονται σωστά όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής καθώς σε περίπτωση λάθους από μέρους σας, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την καθυστέρηση ή την αδυναμία παράδοσης των προϊόντων σας.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο κάτωθι e-mail:info@e-goodlife.gr

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές προϊόντων καθώς και επιστροφές προϊόντων ή χρημάτων σε όλες τις αγορές από το eshop μας.

Ακύρωση παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας.
Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.
Η διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικώς στο 6944 906524 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες ή μέσω email στο info@e-goodlife.gr με θέμα email ΑΚΥΡΩΣΗ ORDER και τον αριθμό παραγγελίας σας .